• Unul din principalele domenii de activitate il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile feroase si neferoase.

    Reciclarea si reintroducerea in circuitul economic.

    Suntem recunoscuti pentru activitatea desfasurata pe plan national si international dar si pentru promptitudinea şi profesionalismul nostru.

 Deseuri feroase

Unul din principalele domenii de activitate il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile feroase si valorificarea acestora prin reintroducerea lor in circuitul economic al materiilor prime secundare. Compania noastră, Anghel NG, societate cu capital integral românesc, este recunoscută pe plan national si international pentru activitatea pe care o desfasoara dar si pentru promptitudinea şi profesionalismul de care da dovada. Încă de la înfiinţare, ne-am propus să oferim servicii de calitate superioară, care să corespundă exigenţelor clienţilor. Deşeurile metalice se colectează în vederea reciclării fără a ridica probleme deosebite, deoarece filiera: generator (agenţi economici sau persoane fizice) – colector – prelucrător – reciclator este deja creată.Fierul fiind un material 100% reciclabil, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite prin reciclare, avand rezultate pozitive asupra consumului de energie si bineinteles asupra mediului inconjurator. Societatea noastra detine autorizatie pentru colectarea deseurilor si poate incheia contracte in acest sens.

Chiar daca tipul de material detinut de dumneavoastra nu se afla in lista noastra, ne puteti contacta pentru detalii.

Deseuri Neferoase

Anghel NG activeaza pe piata produselor din cupru, alama si aluminiu in calitate atat de importator si furnizor, cat si de exportator, adresandu-se in special partenerilor din industria mecano-energetica, industria metalurgica si constructii.Prin colaborarea cu partenerii sai, Anghel NG a reusit sa puna la dispozitia clientilor o gama larga de produse neferoase ce cuprind materii prime, semifabricate si produse finite din aluminiu, cupru, bronz, etc.

Respectul fata de clienti cat si atentia acordata calitatii produselor, colaborarea deschisa, transparenta si flexibila consultanta asupra alegerii produselor au facut ca Anghel NG sa realizeze o cifra de afaceri mereu in crestere si sa devina un partener de incredere chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Anghel NG isi propune dezvoltarea companiei prin orientarea spre clienti, prin asimilarea cunostintelor si tehnologiilor noi, prin largirea gamei de produse, punand accent pe comertul de materii prime si semifabricate necesare industriilor constructoare de masini, electrotehnica, metalurgie neferoasa cat si constructiilor civile si industriale.