Infiintata in 1995, cu capital integral privat (capital social 2.225.000 lei) avand o cifra de afaceri de peste 80 mil Euro si cu un numar de peste 100 angajati, S.C. ANGHEL NG S.R.L. Galati isi propune sa fie un partener de succes pe piata de profil, prin asigurarea unor servicii apreciate si competitive.

Anghel NG are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse petroliere (benzine si motorina) si deseuri de fier. Totodata desfasoara activiatate de import ambalare si distributie produse alimentare, import si distributie otel beton.

 

Cu o bogata experienta profesionala in domeniu, cu personal calificat si un parc auto modern firma noastra asigura consultanta in luarea deciziilor si servicii de calitate colaboratorilor si partenerilor de afaceri.

O intreaga echipa de profesionisti  vine in intampinarea clientilor cu propuneri si solutii adaptate nevoilor acestora, prin servicii personalizate de inalta calitate. Soluţiile noastre sporesc eficienţa şi reduc costurile suportate de clienţii noştri, asigurându-le astfel un avantaj competitiv decisiv – posibil datorită strategiei, îndelungatei experienţe şi echipei puternice de care dispunem.

 

Suntem convinsi ca transparenta pe care o asigura societatea noastra si prezenta de peste un deceniu pe piata interna, ofera garantii viitoarelor colaborari. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniile in care activam.

Ne bucuram de recunoasterea nationala si internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din atat din partea partenerilor cat si cea a clientilor.