Sare Marina

Anghel NG in calitate de importator, procesator, ambalator si distribuitor, ofera spre comercializare sare de mare iodata si neiodata cu dimensiuni cuprinse intre 0.1 si 5 mm. Sare comercializate sa gaseste ambalata in pungi de 1 kg.

Zahar

Zaharul este unul dintre produsele cele mai utilizate in alimentatie, fie ca il consumam ca atare pentru indulcirea cafelei si a ceaiului fie ca il regasim in diferite alte produse. Anghel NG comercializaze zahar din sfecla de zahar direct de la fabricile Agrana, Zaharul Oradea, si Fabrica Bod.

Orez

Va oferim un orez de calitate foarte buna la pret foarte avantajos.

Otet

Anghel NG comercializeaza otet de cea mai buna calitate la conform normelor de standar europene.

Fasole

Fasolea este un substituent foarte bun al carnii in dietele vegetariene si nu numai. Oferim spre comercializare diverse sortimente de fasole, colorata, alba, neagra cu bob mare sau mic.

Legume-fructe

Anghel NG va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente si produse agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret, atat din import cat si din productie locala.

Dulciuri

Anghel NG este un important distribuitor de dulciuri pe piata locala si nationala. Din depozitele companiei sunt livrate marfuri in toata Romania. Fabricile partenere, situate in diferite tari, sunt bine cunoscute si faimoase pentru retetele lor delicioase in intreaga lume.

Condimente

Condimentele sunt ingrediente de origine vegetala care, adunate in mancaruri si bauturi, confera aroma, gust textura si culoare, fara a avea valoare nutritiva. Avem atat distributie cat si comercializare directa pastrand contactul mereu cu clientii nostri.