• Ani de experienta in industria transportului intern si international

    O solutie de transport dedicat.

    Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international.

Transport Auto

Strategia companiei noastre este să oferim o gamă cât mai diversificată de soluţii pentru transportul de mărfuri, susţinuti de un puternic foarte bine pus la punct, Anghel NG oferă clienţilor săi soluţii dintre cele mai variate, la costuri rezonabile atât pentru transportul intern cât şi pentru transportul extern.

 

Dispunem de o flotă într-o continuă expansiune, dotată cu cele mai moderne echipamente şi cu o staţie de întreţinere şi reparaţie ultramodernă, astfel încât să putem realiza urmatoarele tipuri de transporturi la timp pentru dumneavoastră:

- mărfuri generale;
- agabaritice;
- refrigerate;
- transportul produselor de balastieră;
- transportul containerelor;
- transport carburanti lichizi;
- mărfuri periculoase în regim ADR toate clasele, cu excepţiile care se încadrează în Clasa 1 – muniţii, artificii, explozibil şi cele încadrate in Clasa 7 – materiale radioactive.

 Flota de autocamioane cu care operează societatea noastră este compusa din:

- Autotractoare cu semiremorcă având capacitatea utilă de 20 tone;
- Autobasculante pentru transportul produselor de balastieră;
- Autotractoare cu semiremorcă specializate pentru transporturi agabaritice;
- Autoutilitare cu capacitatea utilă între 1,5 şi 7,5 tone.
- Autocisterne cu capacitati de la 14000 litri pana la 33000 litri

Pe langa transporturile efectuate in Romania, tările pe care activăm cu precadere sunt : Franţa, Italia, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Anglia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Elveţia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Turcia.